Sposób przygotowania

Lekko rozmrożone ciasto francuskie rozwałkować na posypanej mąką stolnicy.Wykrawać szklanką krążki.
Ser utrzeć ze śmietaną papryką i pieprzem.Gruszki obrać
pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny.Krążki smarować
serem i kłaść na to łyżeczkę gruszek.Zlepiać pierożki ,żółto ubić z białkiem i posmarować pierożki.Piec w piekarniku w temperaturze około 200 stopni około 30 minut ,aż nabiorą złocistej barwy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie gruszkowo-serowe pierożki,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny pomysł ma deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !