Sposób przygotowania

Białka ubić dodać cukier i żółtka i ubijać na sztywno. Mąkę połączyć z proszkiem i orzechami i powoli mieszając dodawać do masy jajecznej. Wylać na blachę z brzegami wyłożoną papierem. Piec 30 min w 160 st

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ciekawe czy taki biszkopt się nie połamie do rolady...jej rolada z orzechami w cieście z bitą śmietaną jako masa, na wierzchu polana czekoladą:) Już widzę to cudo i nawet czuję wyobraźnią:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno się nie połamie,orzechy są mielone,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe orzechowy na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O! taki biszkopt musi być dobry.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    orzechy nadają fajnego smaku biszkoptowi ,mielone ledwo są widoczne w cieście i nic się z nim nie dzieje.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !