Przepis i sposób przygotowania na: Cukiniowe łodeczki z farszem.
2. Farsz umieszczamy w uprzednio przygotowanych i pieczonych cukiniach. Serścieramy na tarce i posypujemy nim cukinie. Ponownie całosc zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-12 minut
cukinie małe | 2 sztuki |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
pomidory | 2 |
pieczarki | 6-7 sztuk |
boczek wędzony | 20 dag |
groszek konserwowy | |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
bazylia | |
oliwa | |
ser żółty | 10 dG |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: