Sposób przygotowania

Białka wymieszać z cukrem pudrem i cukrem trzcinowym.
Mikserem ubijać na najwyższych obrotach przez okolo 10 min.
Masa powinna być sztywna. Na koniec dodać cynamon.
Masę nakładać na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Należy zachować kilkucentymetrowe odstępy.
Bezy suszyć przez 1,5 do 2 godzin w piekarniku nagrzanym do 110st.
Gotowe. Wychodzi średnio 25 większych bez. Smacznego!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawa odmiana dla tradycyjnych bez. :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    takie bezy dobra rzecz
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne muszę kiedyś wypróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię bezy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ooo! Ciekawe polaczenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowicie wyglądają :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię bezy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !