Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo przekrawamy wzdłuż wyjmujemy żółtka pieczarki tremy na tarce i podsmazamy studzimy żółtka i pieczarki mieszamy dodajemy sól i pieprz do smaku dodajemy majonez i mieszamy masą napełniamy białka

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pycha
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszniutkie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    fajneee
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    smaczna to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    świetne jajeczka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    lubię jajka faszerowane, te na pewno są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !