Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w bulionie. Cebulę kroimy, mieszamy z mięsem, twarogiem, jajkami i ryżem, przyprawiamy. Wkładamy do natłuszczonej masłem tortownicy, pieczemy ok 70 min.
Biały ser ubijamy z kremówką, dodajemy czosnek, roztarty z solą, zioła, cukier i sok. Tort kroimy na 2 krążki i przekładamy kremem, posypujemy natką. Brzegi i wierzch smarujemy kremem. Dekorujemy pomidorami i kremem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    smaczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe jak smakuje ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    bardzo ciekawy;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !