Sposób przygotowania

Schab rozbić niezbyt cienko, tak by nie porozrywać mięsa. Każdy kotlet posypać Kucharkiem i pieprzem.Położyć po kawałeczku masła, posypać pietruszką i ciasno zwinąć.Każdy kotlet panierować w jaku i bułce tartej. Smażyć na oleju z dodatkiem masła na złoto. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Heniu, czy to na pewno dobre zdjęcie?
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ewa, na pewno nie, ale Doradca się uparł nie usuwać mi 6 zdjęć.Zgłaszałam 4 razy i za każdym razem zostawia sobie część na później! pozdrawiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Tak czy siak, przepis przepyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zdjęcie może nie to , ale zamiast schabu dałbym filet z kurczaka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    de vollaile to raczej nie jest na zdjęciu, zresztą de vollaile się robi z fileta drobiowego lepszy jest zdecydowanie
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ale Amerykę odkryłeś! 3 posty wyżej jest wyjaśnienie, panie ekspercie. Ale cieszę się,że masz podstawową wiedzę kulinarną. A w rewanżu za ciepłe zainteresowanie moimi przepisami, obiecuję przejrzeć równie dokładnie Twoje. Napisałam ci już,że odwetowce sie nie opłacają.Ale mimo to dziękuję,za przejrzenie mojej księgi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znane i dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !