Sposób przygotowania

Przyprawy wymieszać z olejem i natrzeć mięso. wstawić do lodówki na ok 3 dni. Raz dziennie obracać.
Szynkę zawinąć w folię aluminiową i piec w temp 220 st ok półtorej godziny, po tym czasie folię aluminiową rozerwać i pozwolić szynce by się ładnie przyrumieniła.. piec jeszcze ok 40 min.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    smaczna jest taka szyneczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wyszla wspaniala!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    dla miłośników wędlin to niebo w gębie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !