Sposób przygotowania

Pierś z indyka pokroić na sznycle ( można trochę rozbić sznycle).Gotowe sznycle posolić i popieprzyć z obu stron. Na rozgrzanej patelni z dodatkiem masła obsmażamy indyka sote. Pieczarki i cebulę kroimy w talarki dusimy na maśle 15min. dodajemy śmietanę i pokrojoną natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Do garnka żaroodpornego wykładamy sznycle i polewamy sosem z pieczarkami. Zapiekamy 20min. Podajemy z ryżem i brzoskwiniami z puszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    sznycle ładnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !