Sposób przygotowania

Śledzie wypatroszyć usunąć ość grzbietową .Pokropić sokiem z cytryny i posolić .Posmarować wewnątrz musztardą i wypełnić je posiekaną cebulą .Lekko docisnąć by się rybki nie otworzyły .Naczynie żaroodporne wysmarować masłem .Rybkę obtoczyć w tartej bułce dociskając .Położyć do naczynia .Troszkę masła położyć na rybkach .Zapiekać 30mni w 180 stopniach

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie lubię śledzi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczny polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !