Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony schab
Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Zalewamy winem.
Pieczemy około 2 godziny do miękkości.
schab bez kości | 700 dag |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 szczypta |
oliwa | 2 łyżki |
Chrzan śmietankowy Smak | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: