Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Herbatniki drobno pokruszyć i dodać do masy. Pod koniec ucierania masy dodać alkohol i wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosu. Przed podaniem kuleczki schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    coś ala ziemniaczki weselne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !