Sposób przygotowania

Pangę oprószyć z obu stron przyprawą do ryb i pieprzem, polać sokiem z cytryny. Odstawić. Z jogurtu, chrzanu i bułki tartej sporządzić panierkę. Rybę ułożyć na blasze, pokropić oliwą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Po upływie tego czasu na rybie ułożyć panierkę i zapiekać na złoty kolor. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ciekawy przepis, ale wypróbuję go na innej rybie, bo Panga odstrasza mnie po tym, jak dowiedziałam się w jaki sposób i w jakich warunkach jest hodowana.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy sposób na rybę !
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    podoba mi sie ta \"pierzynka\" chrzanowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !