Sposób przygotowania

.Składniki ciasta zagnieść i wyrobić na jednolitą masę,podzielić na 2 części.Jedną część wyłożyć na blachę ,wyłożyć masę z rabarbaru na to drugą część ciasta .Pieczemy około 1 h w 160 st.Blacha prostokątna.
Dzień wcześniej pokroić rabarbar zasypać cukrem i zostawić.Na drugi dzień odcedzić sok i na tym soku ugotować budyń(jeżeli nie będzie litr soku to dolać wody).Do ciepłego budyniu dodać rabarbar i zamieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne to ciasto !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    odrywam rabarbar na nowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe; muszę spróbować ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !