Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w krążki, wrzucić na patelnię z rozgrzaną oliwą, zeszklić. Sałatę porwać na kawałki, dorzucić do cebulki. Gdy sałata straci na objętości, zalać gorącym bulionem, wrzucić mrożony groszek i dusić wszystko razem przez ok 30 min. Doprawić do smaku. Podawać jako dodatek do mięs. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    sałaty na ciepło nigdy nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    Radzę spróbować- to bardzo ciekawy pomysł na dodatek do obiadu, a rzadko spotykany:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !