Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić (z kapeluszy maślaków zdjąć skór¬kę), umyć, obgotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Przygotować zalewę z wody, octu, cukru, soli i przy¬praw. Dodać pokrojoną w talarki cebulę. Do gorącej zalewy włożyć grzyby i gotować około 15 minut. Następnie włożyć do słoików, zamknąć. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Alicja34

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam grzybeczki marynowane... i pozwoliłam sobie na dodanie fotki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no jednak nie, nie chce mi się wczytać na serwer..... :( a takie ładne miałam ..... ale grzybeczki polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no jednak nie, nie chce mi się wczytać na serwer..... :( a takie ładne miałam ..... ale grzybeczki polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczne na pewno;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !