Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w talarki, zaś resztę warzyw w słupki. Wsypać je do dużego garnka i wymieszać dokładnie. Zasypać szklanką soli i zalać wodą. Odstawić na ok. 3 godziny. Po tym czasie odcedzić sałatkę i napełnić nią wyparzone słoiki. Do każdego z nich wsypać gorczycę. Zagotować zalewę. Zalać nią warzywa w słoikach. Zakręcić je, wstawić do garnka i gotować ok. 3 minut. Odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musze sprobować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolejny swietn przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nawet proste
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i co najważniejsze bardzo dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !