Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w cienkie plasterki lub w kostkę. Cebulę drobno posiekać lub zetrzeć na tarce. Oliwę ubić z octem winnym, szczyptą soli i pieprzu, wymieszać z rozdrobnioną cebulą, a następnie zalać ziemniaki i delikatnie je wymieszać. Odstawić do lodówki przynajmniej na godzinę. Przed samym podaniem tuńczyka odsączyć z zalewy, rozdrobnić widelcem, wymieszać z ziemniakami i obficie posypać zieleniną. Przybrać pokrojoną w paseczki papryką.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !