Sposób przygotowania

Arbuz bez skóry i pestek pokroić w kostkę,włożyć do słoików dodać cukier,rum i plastry cytryny.Zapasteryzować-doprowadzić do wrzenia i zdjąć z pieca pozostawiając do wystygnięcia.Jako dodatek do deserów na zimę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawy przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    BARDZO CIEKAWE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Intryguje mnie , jak smakuje...pewnie w sezonie spróbuję zrobić.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i pewnie bardo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Nie przypuszczałabym, że arbuz może by marynowany. Super sprawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    weszłam z ciekawości bo nie słyszałam jeszcze o marynowanym arbuzie- super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe marynowany arbuz i to z rumem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Ciekawy pomysł;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super, nigdy nie jadlam, pomysl rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super, nigdy nie jadlam, pomysl rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    radziłabym gorące słoje zakręcać ,bo przy pasteryzacji rozleciały mi się kostki chociaż tylko zagotowalam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł, ale czy marynowany arbuz nie jest rozlazły
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    A to ciekawe, nigdy bym nie pomyślała że arbuza można marynować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    brzmi ciekawie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    nie wiedziałam że itak można
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nigdy jeszcze tak nie robi?am a pomys? ?wietny.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    co? nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    ale fajny pomysł :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !