Sposób przygotowania

Namoczyć fasolę na noc, ugotować na drugi dzień w tej samej wodzie, ale w bardzo małej ilości. Cebulą pokroić i lekko poddusić na oliwie. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić i włożyć do cebuli, pokroić drobno pory i dołożyć do garnka, dusić razem przez parę minut. Po uduszeniu dodać do fasoli, przyprawić. Na końcu dodać drobno pokrojone jajka ugotowane na twardo i roztarty czosnek. Wymieszać i zagotować razem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    smacznie i zdrowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pewnie będzie pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !