Sposób przygotowania

1. filety kroimy wzdłuż na pół, cztery powstałe kawałki mięsa rozbijamy i przyprawiamy
2. seler kroimy w drobne półksiężyce,
3. na filetach układamy po plastrze sera i po kilka kawałków selera,
4. składamy filety na pół,
5. kotleciki obtaczamy w rozmąconym jajku i pomieszanym sezamie z bułką tartą,
6. smażymy po kilka min z każdej strony,
7. podajemy np. z piure ziemniaczanym.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pysznie brzmi. Muszę wypróbować ten przepis:)
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Z sezamem jeszcze nie robiłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    smaczne :)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Bardzo apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawa panierka muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    wspanialy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawa propozycja:)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ser seler..... ciekawe i pomysłowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !