Składniki:
kapusta pekińska | 30 dag |
marchewka | 1 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
burak ćwikłowy | 1 szt ( ugotowany) |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kapusta pekińska | 30 dag |
marchewka | 1 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
burak ćwikłowy | 1 szt ( ugotowany) |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: