Sposób przygotowania

Jaja cukier, cukier waniliowy zmiksować na jednolitą masę.Następnie dodawać, mleko, olej i na koniec przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Wszystko dokładnie wymieszać.Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wylać ciasto.Śliwki przeciąć na pół i wyjąć pestkę.Układać na cieście.Zrobić kruszkonkę.Posypać na owoce i wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    śliwki i kruszonka - uwielbiam to połączenie na ciastach
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię ciasta z owocami
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    a sliwki nie opadaja ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciasto aż prosi się o zrobienie :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Apetycznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    oj zjadłoby się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne być musi
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Na oleju nie robiłam jeszcze ze śliwkami :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    też robię jest wilgotne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    proste i smaczne
  • 0
    profil
    Opublikowano

    Adrian5

    Wyglądają przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !