Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić i ostudzić.. Do kapusty dodaćdrobno pokrojoną cebulęebulę i jabłko starte na dużych oczkach, doprawić do smaku. Polać przyrumienionym masłem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zwłaszcza do klusek śląskich
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    do klusek i rolady,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    chciałabym spróbować z tymi kluskami śląskimi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super kapustka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszna też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    uwielbiam z kluskami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    pyszny dodatek do obiadu super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !