Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 2 szklanki ugotowanej ryby w małych kawałkach, 4 jajka, 4 ciepłe tosty, 2 łyżki mleka, 4 łyżki masła, musztarda, sól i pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Rozbić jajka i wymieszać jak na jajecznicę. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Dodać mleko i rybę. Rozpuścić masło i usmażyć na nim jajecznicę. Podawać na tostach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje,pewnie pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    super pomysł!!!!!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    piękne zdjecie, ale ja wolę jajecznicę z kiełbaską ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smakowite połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak dla mnie połączenie wybuchowe, wolę albo jajo albo rybę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !