Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać i pokroić w plastry. Makrelę obrać w ości, podzielić na małe kawałki. Rybę ułożyć na półmisku, obok układać plasterki ziemniaków, listki sałaty oraz pomidory bez skóry, pokrojone w plastry. Polać sosem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pyszna jest ta sałatka- polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !