Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki, ugotować w osolonej wodzie. Panierować kolejno w mące, jajku i jeszcze raz w mace. Smażyć na oleju z każdej strony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać startym żółtym serem i chwilę zapiec w nagrzanym piekarniku. Udekorować koperkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będzie na pewno pyszny
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    hmm z serem jeszcze nie jadłam kalafiora
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nigdy nie jadłam ale jutro wyprobuje :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tak jeszcze nie robiłam fajnie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    warte grzechu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    musze wypróbowac
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawa potrawa :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smakowicie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    Uwielbiam kalafior,
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smacznie podany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !