Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywno dodać cukier i dodając po jednym żółtku ciągle ubijać aż będzie sztywne.Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszając wsypywać do masy jajecznej.Wylać do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy(28cm) i piec w 160 st około 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    tort z takiego biszkoptu smakuje super !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jeszcze nigdy nie robiłam tortu ale twój biszkopt jest łatwy do zrobienia
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !