Sposób przygotowania

Śmietanę wlać do garnka i zagotować razem z wanilią i cukrem. Trzeba bardzo uważać by nie wykipiała. Gotować ja na małym ogniu 15 minut. Odstawić, wyjąć wanilię i ciągle mieszając dosypać żelatynę, dokładnie wymieszać – żelatyna musi się rozpuścić! Przestudzony płyn przelać do małych foremek, ostudzić i wstawić do lodówki na kilka godzin, najlepiej na noc. Podawać z sokiem albo konfiturami malinowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    mniam........
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię...zwłaszcza kokosową.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    supe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !