Sposób przygotowania

Plastry cukini posybujemy solą i pieprzem, obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obydwu stron na oleju do zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    robiłam, smaczne
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ja tak samo robię bakłażana - PYCHA!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko, smacznie i zdrowo
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Też taką cukinię lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mój mąż czasami taką jada, mi jakoś nie przypadła do gustu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !