Sposób przygotowania

Śmietanę ,cukry i margarynę zagotować, dodać orzechy i gotować około 10 min. Wystudzoną masę wylać na biszkopt. Na orzechy można wylać polewę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Chyba masz słabość do orzechów:) Jak dobrze:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musi być dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    fajna! =)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Przyda mi się Twój przepis,też mam dużo orzechów i kilku zwolenników na takie smakołyki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !