Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie, dodać sok pomidorowy i sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Do naczynia wlać warstwę galarety i zaczekać aż zastygnie. Na warstwie galarety ułożyć plasterki jajka i 2 parówek, wsypać łyżkę groszku. Znów zalać galaretą. Pokroić pozostałe parówki, ogórka, ułożyć w naczynia wraz z groszkiem, zalać galaretką. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnoscia pyszne
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    to coś nowego ale jakoś smaku nie mogę wyczuć :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na parówki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !