Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w chrzanowo-jabłkowym sosie
Sos przekładamy na półmisek, układamy na sosie jajka, dekorujemy rzodkiewką i świeża rzeżuchą.schładzamy w lodówce, podajemy.
jajko | 6 sztuk |
jabłka | 2 sztuki |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
rzodkiewka | do dekoracji |
rzeżucha | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: