Sposób przygotowania

Szpinak pokroić, włożyć do garnka, dodać 2 łyżki wody i poddusić, aż puści sok. Doprawić solą i pieprzem. Następnie szpinak dobrze odcisnąć i odłożyć. Solę oprószyć solą i pierzem, a następnie każdy kawałek zanurzyć w mleku i obtoczyć w mące. Usmażyć. Na patelni rozpuścić masło, dodać kremówkę i sok z cytryny. Gdy sos zgęstnieje, dodać szpinak. Na końcu wrzucić ser, rozpuścić. Podawać rybę z sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł na rybkę
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    bardzo pyszna ryba, polecam
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ryba :) musi byc pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ryba :) musi byc pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !