Sposób przygotowania

Mięso umyj, pokrój w bardzo drobną kostkę lub zmiel na grubym sicie (do mielenia mięsa na kiełbasy). Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż w garnku na oleju. Dodaj mięso i pieczarki pokrojone w plasterki. Następnie wszystko podlej wodą. Gotuj ok. 40 min.
Do gotującej się zupy dodaj kolejno odsączoną czerwoną fasolę, koncentrat pomidorowy, pokrojoną w kostkę paprykę, tabasco. Przypraw do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne i sycące danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Mmm mąż byłby zadowolony, bo lubi ostre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    zapowiada się bardzo pikantnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zupa w sam raz dla mojego syna ,lubi pikantnie i pomidorowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    no nie wiem czy to jadalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jadalne, jadalne - polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wolę łagodną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie tego typu dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    jedna z ulubionych
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pikantne jedzonko to moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !