Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z papryką i natką pietruszki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dkg
papryka czerwona 0,5 sztuki
natka pietruszki 2 łyżki
cebula 1 sztuka
oliwa 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z papryką i natką pietruszki

Z kapusty odcisnąć sok i ją pokroić. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, dodać do kapusty. Dodać natkę pietruszki. Skropić oliwą z oliwek. Oprószyć solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak