Sposób przygotowania

Serca wrzucamy do wody z kostką rosołową, przyprawiamy. Gotujemy aż podroby będą miękkie. Do naszego bulionu dodajemy odrobinę oliwy z pestek dyni do smaku. W szklance rozrabiamy mąkę z niewielką ilością wody, dodajemy suszony koperek, mieszamy, wlewamy na wrzący bulion. Smacznego !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    Smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo, bardzo lubię gotowane serduszka ze wszelkimi sosami.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    ale pysznie to danie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    na pewno by mi smakowalo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    nie przepadam,ale smacznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taki obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi by? dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !