Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, ugotować, odcedzić, przetrzeć. Szparagi obrać, pokroić, ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli i cukru, odcedzić, przetrzeć i wymieszać z ziemniakami. Wszystko połączyć ze śmietaną, dolać gorący bulion, mieszając podgrzać, przyprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !