Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto wkładamy do głębokiego naczynia i dokładnie roztrzepujemy trzepaczką . Rybę kroimy na kawałki, moczymy w cieście i smażymy na gorącym oleju.Cebule kroimy w kostkę i zeszklić ją na oleju żeby była miękka, Ogórki, paprykę kroimy w kostkę i razem mieszamy. Usmażoną rybę układamy warstwami i na to cebule podsmżoną i warzywa i powtarzeć to układanie w głębokim naczyniu. Z podanych składników przygotowujemy zalewę, wszystkie wkładamy do garnka i zagotowujemy,warstwy ryby i cebuli i na to warzywa zalewami , pozostawiamy do wystygnięcia.

Spróbuj również

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !