Sposób przygotowania

Umytą fasolę namoczyć i zostawić na noc. Ugotować w tej samej wodzie i przetrzeć przez sito. Osobno udusić na maśle pokrojony szczaw, dodać do zupy, zagotować i dodać śmietanę. Podawać z grzankami lub bułką

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe jaka jest w smaku?
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie jadłam jeszcze takiej :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    z fasoli może być ale szczawiu nie lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie łubie szczawiu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !