Sposób przygotowania

• mięso pokroić w kostkę przyprawić, obsmażyć na patelni,
• dodać ryż i jeszcze chwilę smażyć, następnie wlać bulion, pomidory z puszki,
• dodać salsę pomidorową i pastę z kolendry
• dusić pod przykryciem do wchłonięcia płynu, często mieszając,
• dodać osączone warzywa z puszek i pokrojoną w kostkę marchew i paprykę,
• przyprawić i jeszcze chwilę trzymać na ogniu i mieszać,
• tortillę podgrzać na patelni, pokroić w trójkąty,
• potrawkę ryżową rozłożyć na talerze, posypać posiekaną natką pietruszki,
• podawać z tortillą

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Świetny przepis na pewno spróbuję zrobić i do tego jeszcze rewelacyjnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Intryguj?cy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !