Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z czerstwego chleba
Kroki postępowania
Od upieczenia do krojenia odczekać kwadrans. Smacznego!
chleb czerstwy | 5 kromek |
cukinia | 2-3 szt (małe) |
jajko | 2 szt |
mleko | 200 ml |
cebula | 1 szt |
kiełbasa krakowska | 100-200 g |
natka pietruszki | do posypania |
parmezan starty | do posypania |
oliwa | do skropienia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posypania |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: