Sposób przygotowania

Cebulę obieramy, płuczemy, sparzamy wrzącą wodą, cedzimy i osuszamy. Następnie podsmażamy na maśle aż będzie ona przeźroczysta. Posypujemy cukrem i chwilkę jeszcze smażymy. Solimy do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jestem bardzo ciekawa smaku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno smakuje wyśmienicie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Do czego by to podać?fajne i chyba fajnie smakuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moje ulubione danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    lubię cebulkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !