Sposób przygotowania

Najpierw umyć warzywa, potem zrobić rosół. Wodę wlać dodać kostkę sól i pieprz. Gotować. Jak warzywa się będą gotować - umyć ozór. Potem wkładamy go do wywaru na godzinę. ozór wyjmujemy z rosołu, warzywa, co zostały mielemy w blenderze. Potem ozór polewamy tym sosem, co nam wyjdzie z warzyw.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    Jak dobrze zrobiony to jest pyszny.
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ozór chyba rzadko gości na stołach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o nie tego nie będę próbowała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !