Sposób przygotowania

Obieramy cebulę, płuczemy i kroimy w kostkę. Następnie ją podsmażamy i dodajemy mąkę. Lekko zrumienić. Dodajemy dynię i śmietanę, chwilę gotujemy, mieszamy z posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadam nigdy..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    bardzo ciekawy przepis, na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    bardzo ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !