Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort bezowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gotowe spody bezowe 2 szt
bita śmietana 1 opakowanie
maliny świeże 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Tort bezowy

Jeden spód pokryć śmietaną, zostawić trochę do ozdobienia. Na śmietanie ułożyć maliny, również kilka zostawić.Przykryć drugim spodem.Z pozostałej śmietany zrobić rozetki na każdej ułożyć po malinie.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak