Sposób przygotowania

Oliwę rozgrzać na patelni, zeszklić pokrojona cebule i wkroić kurczaka. Poddusić i dodać pokrojone marchewki. Wrzucić kostki bulionowe. Kiedy mięso będzie miękkie dodać natkę pietruszki i doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Brzmi smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczna i kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszniutka!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !