Sposób przygotowania

Zeberka gotujemy, gdy będą na wpół miękkie dodajemy poszatkowaną kapustę i wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu. Dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę i koncentrat pomidorowy. gotujemy około 1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    przepyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    bigosik super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    jednym słowem pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    jednym słowem pycha!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    super wygląda- pewnie wyśmienicie smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !