Sposób przygotowania

Do miski dajemy jajka mleko i wodę .Dodajemy kucharka i dosypujemy mąki aż ciasto będzie gęste jak śmietan . Nalewamy na olej rozgrzany na patelni placek grubszy niż nalesnik jakieś 2 razy . Smażymy chwilkę . Kładziemy na wierzch warstwę szynki potem warstwę sera i na koniec pieczarki pokrojone w plasterki . Nalewamy pomału na pieczarki ciasto ,żeby je nakryć . Jak placek będzie już brązowy przekładamy go na druga stronę i smażymy .Na złoty kolor .Ciasto i nadzienie na 4 placki ,zależy od wielkości patelni .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pycha
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda jak pizza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawy pomysł. Spróbuję taki przyrządzić:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wyglada idealnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam takie dania ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetna propozycja naleśnika

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !