Sposób przygotowania

Kapelusze kani, oczyścić, umyć pod bieżącą wodą, osuszyć i pokroić każdy z nich na 4 części. Przełożyć je do naczynia, zalać mlekiem i odstawić na około pół godziny. Wyjąć, posypać solą i czarnym mielonym pieprzem, panierować najpierw w jajku roztrzepanym ze śmietaną, a następnie w bułce tartej. smażyć w głębokim oleju. Smakują przepysznie:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Tylko gdzie te kanie
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Można uzbierać w lesie lub kupić na targu:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Nie próbowałam, ale ... wyglądają pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    przepis warty wypróbowania:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    aaaa... takie oszukane, fajne i podobno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Jak dla mnie te oszukane są smaczniejsze od tych "prawdziwych"
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pomysł przedni.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !